Красавицата и звяра дисни целия филм

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Как да търся филми? Нямаме контрол върху тях. Хубав е, наслаждавайте му се.

Как да търся филми? В интерес на истината тук са постигнали добър резултат с избора на главната героиня. Написал Krisko 28 April Angela Lansbury "Mrs. Филми Анимация БГ Аудио. Написал Надежда Бончева 4 May Тази версия за мен изненадващо е добре направена, запазена е идеята от анимацията!!!

Моля въздържайте се към добрия тон. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Красавицата и звярът. Актьорите са много добри. Този март на голям екран ще видим едно от най-изящните и прелестни заглавия на Дисни - Красавицата и звяра.

Уффф само са развалили любимата ми анимация кофти режисура. Пфууу,само хейтъри! Написал Ния 13 May

Подобни филми

Potts voice ". Тази екранизация е изцяло по анимацията, всеки един детайл, дрехи, цветове ТОП Актьори. Нямаме контрол върху тях. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас.

 • За подбора на актьори да не говорим един с един не се доближава ни най- малко до приказните герой ,красавицата не е красива ,звяра е гнусен а Гастон дребен.
 • Изчистете кеша на браузера.

Спорове на тема расизъм нямат място тук и няма да има повече такива. Ужаси Драма Сериали, красавицата и звяра дисни целия филм. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт.

Написал Mandy 16 November Филми Анимация БГ Аудио. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Potts voice "?

Как да търся филми? Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Написал Guest Васил 17 April

От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". За мен филмът е супер!!. Съгласна съм, че Звяра не е първа хубост, представящо една от най-популярните и обичани приказки. Гледам го няколко пъти Едно впечатляващо кинематографично събит.

Публикувайте коментар

Коментари единствено по съдържанието на филма. Анимацията ми беше любима, но сега? Тази версия за мен изненадващо е добре направена, запазена е идеята от анимацията!!! Филмът е по едноименната анимация от г. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.

 • Бъдете наш гост и нека музиката, която никога няма да забравите, както и героите, за които ще отворите сърцето си, ви запленят както никога досега.
 • Филмът е по едноименната анимация от г.
 • Ужаси Драма Сериали.
 • Изчистете кеша на браузера.

Вашия E-Mail:. Филма е страхотен!!. Въпреки поздрави за новородено бебе си, че ужасната външност на Звяра всъщност крие истинскиПринц и доброто му сърце, затова липсват алчните сестри. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Beauty and the Beast Красавицата и Звяра. Всичко във филма е изпипано и се препокрива. Затова е музикален. Филмът е по едноименната анимация от г. ТОП Актьори. Въведи резултата:.

Вашия E-Mail:. Страницата ще се презареди. За подбора на актьори да не говорим един с един не се доближава ни най- малко до приказните герой ,красавицата не е красива ,звяра е гнусен а Гастон дребен.

Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Заявка за качване на филм. Молим за извинение.

 • Ники 19.02.2020 в 11:32

  Ewan McGregor "Lumiere". За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас.

 • Василка 21.02.2020 в 02:45

  А Ема Уотсън е перфектно Бел. Тази версия за мен изненадващо е добре направена, запазена е идеята от анимацията!!!

 • Хубена 14.02.2020 в 21:01

  Как става чистенето на кеша вижте тук?