Спрежение на глагола аз съм на английски

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

What type of? Експериментът "социализъм" - ето как е всъщност. Спрежение също така е и традиционното име на група глаголи, които се спрягат по сходен начин в даден език клас от глаголи.

Задачата е прегледана от участници. Други са мн Тя влиза в състава на следния въпрос:. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. She is not old. Ти не си англичанин. Ние ще започнем с аз, ти, той и т.

Глаголът връзка "to be" в английското изречение никога не се пропуска, тъй като той влиза в състава на именното сказуемо и неговото място е след подлога. She is not old. За разлика от други английски глаголи, бърз сладкиш с яйца "to be" може да се спряга - да се променя по лице и число!

Как така bad е преведено като хубаво. Dad wants to eat, too.

Илюзия на Акиоши Китаока. Тим е англичанин. В този урок ще научите формите на личните местоимения и спряжението на глагола, ще съставим изречения с него и ще задаваме въпроси.

За referati.org

Дървото не е високо. Джейн не е българка. В индоевропейските езици глаголите обикновено се изменят спрямо няколко граматични категории и образуват сложни парадигми, въпреки че някои като английския са опростили значително глаголното си спрежение.

Думите That Those като заменители на съществително. Глаголът "to be" в своето основно значение "съм", "намирам се", се поставя веднага след подлога. Тя влиза в състава на следния въпрос: How are you?

 • По-долу е представено спрежението на глагола съм в сегашно време, изявително наклонение, деятелен залог, на български , полски , английски , немски , шведски , френски , италиански , латински , португалски , испански , латвийски , хинди и персийски.
 • She is not old. Which - кой измежду много?

Те не са високи. Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор. We like to read.

How many. I am happy. Am I happy? Английски език за начинаещи - Част 1 Всичко започва отнякъде.

Предложение за интересна тема направете тук:

Да направим няколко изречения като използваме глаголи в неопределена форма. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy. Тъй като в съвременния език почти няма инфинитив, от кое спрежение е даден глагол се определя от гласната, на която той завършва в трето лице, единствено число, сегашно време.

Ти не си англичанин. Тя влиза в състава на следния въпрос: How are you. We are hungry - Ние сме гладни. Дари Петк пр. Bina пр.

Последователи - Абонати:

The book is not interesting. Ann: How is your sister? Тя не е стара. Категория : Глагол.

 • Мега таблица "убиец" на всички английски времена.
 • В редица случаи на употреба глаголът "to be" има самостоятелно използване в английски език: They are from Paris.
 • Вие не сте стари.
 • Глаголът "to be" в своето основно значение "съм", "намирам се", се поставя веднага след подлога.

Последната промяна на страницата е извършена на 11 март г. За да го превърнем във въпрос ще използваме инверсия - ще поставим глагола на първо място в изречението: You are Bulgarian.

The Verb "to be". В индоевропейските езици глаголите обикновено се изменят спрямо няколко граматични категории и образуват сложни парадигми, въпреки че някои спрежение на глагола аз съм на английски английския са опростили значително глаголното си спрежение. He is not our teacher. Ти не си стар. Тъй като в съвременния език почти няма инфинитив, единствено ч! Jane is not Bulgarian.

ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ ДЕЦА В САМИЯ ЦЕНТЪР НА ПЛОВДИВ И КЪРДЖАЛИ

Ще ни трябва отрицателната частица not:. Ето задачата с най-много неверни отговори в света. То не е старо. Is he American?

We are hungry - Ние сме гладни. They aren;t friends. Писмото не беше изпратено - проверете вашия имейл адрес.

 • Рами 14.02.2020 в 18:14

  We help Mum to cook.

 • Цониела 09.02.2020 в 21:33

  Превод на глагола "to be". Тя не е стара.

 • Морун 07.02.2020 в 22:20

  В редица случаи на употреба глаголът "to be" има самостоятелно използване в английски език: They are from Paris. They are friends.