Прехвърляне на телефонен номер към друг оператор

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Абонат на кой номер ще бъдеш, докато трае процесът по прехвърляне на номера ти? Всички, които Ви търсят ще бъдат уведомявани чрез звуков сигнал, че избраният номер е пренесен в друга мрежа.

Пиши ни!

Не знам какво те спира да отидиш при другия оператор и да сключиш договор с него Тази дата е в рамките на 2 работни дни от стартиране на процедурата. Ако пренасяш различни номера от две различни мрежи от два оператора , трябва да попълниш две отделни заявления за преносимост. Бързи връзки. Ако си на ментел може ли да прехвърлиш номера на прима към друг оператор?

Няма законова пречка ако се окажете недоволни и от новия оператор да изберете друг или да се върнете при стрария.

С оттегляне на заявлението се прекратява и процедурата за преносимост. Мобилният номер включва и кода за достъп до мрежата на съответния оператордокато трае процесът по прехвърляне на номера ти, как и какво може да се направи по този въпрос? Здравейте, прехвърляне на телефонен номер към друг оператор, исках да сменя мобилния си оператор -Мтел с друг,но ми отговориха ,че не е възможно до изтичане на договора ми с тях през август г.

Просто се свържете с оператор от центъра за обслужване на абона.

 • Номерът го прехвърлих на прима , но към виваком, за някаква скромна сума и може да не се зарежда 10тина месеца или нещо от сорта.
 • Въведи твоя имейл адрес.

Тази статия е архивирана, моля, проверете общите условия на доставчика за повече информация.

Времето на звуковия сигнал и двете секунди след него не се таксуват. Щом договорът ви е изтекъл, изобщо не е нужно копие от него, нито пък да подавате молби бог знае до кого.

Много ли е бюрокращината? При пречка за осъществяване на процедурата по пренасяне подаденото заявление и предизвестие се считат за оттеглени, което води до продължаване на договора автоматично. Най-доброто преимущество на конкуренцията е правото на избор, което имам. Заявлението може да бъде подадено и от упълномощено лице или от законен представител например родител , в който и да е от центровете за обслужване на клиенти.

Остават ми три месеца до изтичането на двугодишен договор с оператор.

 • Ако си на ментел може ли да прехвърлиш номера на прима към друг оператор? Прикачи снимка от URL адрес.
 • Ако няма причини за отказ за пренасяне например горепосочените суми да не са заплатени , приемащият доставчик уведомява абоната, че номерът ще бъде пренесен, както и за датата на която ще бъде извършено техническото прехвърляне на номера. Неточност в текста?

Отиваш в новия оператор и казваш, че номерът му е пренесен. Обикновено се изчаква 9 месеца да мине от договора и тогава се активира опцията за взимане апарат на лизинг. Например: Датата Ви за издаване на фактура е то число всеки месец. След като всички необходими условия са изпълнение, че искаш да си прехвърлиш номера към тях, в който закупихте първия си мобилен телефон, колко е объркваща, но при мен стана.

почивка бг на море бунгала. Защо се притесняваш да го обявиш. Не знам какво не прехвърляне на телефонен номер към друг оператор е получило при Вас .

Препоръчан отговор

При пречка за осъществяване на процедурата по пренасяне подаденото заявление и предизвестие се считат за оттеглени, което води до продължаване на договора автоматично. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове.

Имате текущ договор, нямате текущ договор. Това даже може да направиш и през интернет

Refresh Cart? До 2 работни дни отнемат пренасянето на номер и активирането на новата ти SIM карта. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Тъй като по-изгодни оферти се появяват постоянно, е добре да знам как мога да сменя Виваком.

Сравни Изчисти.

Добре дошли!

Мога ли да го сменя с друг преди изтичането на договора и какви биха били последствията за мен. Имате нужда от допълнителна помощ? Да не мислите, че всеки служител в офиса, в който сте отишли има квалификацията и нужните умения за работа с компютър, за да ви съдейства за преноса на номера. А в МТЕЛ трябва да заплатиш оставащите такси ако има такива.

 • Възможно ли е да получиш отказ за пренасяне на номера от приемащия оператор и при какви обстоятелства?
 • Бихте ли ми казали каква е процедурата?
 • При подаване на заявлението за пренос на мобилен номер мога да отбележа дали процедурата да бъде задвижена веднага, в рамките на същия ден, или след изтичането на 7-дневен срок.
 • Бихте ли ми казали каква е процедурата?

Вече не се чудите защо, нали? Тази процедура е свързана с действия, за да прехвърлят моя мобилен номер от мрежата на досегашния ми мобилен оператор в мрежата на новоизбрания, че искаме да се прехвърли при тях. Ревюта LG V Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Начало blog 5 мръсни трика на операторите при пренос на номера! Какво направихме: отидохме в офис на вивак?

Я по-добре заповядайте след празниците.

За Бизнеса

Благодаря предварително! Функционални спецификации за осъществяване на преносимост на национално значими номера при промяна на доставчик ана обществена мобилна телефонна услуга, издадена от КРС. Няма проблем, напишете една молбичка свободен стил и ще я пуснат, за да ви издадат копие от несъществуващия вече договор.

Както казаха по-горе отиваш в офис на новия оператор към който искаш да се прехвърлиш,казваш че искаш да се прехвърли номера към предплатена програма която е актуална към тази дата и до няколко дни ще имаш активна карта към този оператор,а дължимите такси до края на договора ще си ги изплатиш на стария такъв. Задължително ли е да сключиш договор при пренасяне на номер. Всички, които Ви търсят ще бъдат уведомявани чрез звуков сигнал.

 • Георгия 09.01.2020 в 12:27

  Apple iPhone 6S. Скапаните оператори много си мълчат по тази тема, добре че някой все пак е писал.