Kustur club holiday village hv-1/5*

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Всичко това несъмнено прави Турция необикновено привлекателна за почивка. Къде бихте желали да видите себе си след четири седмици?

На турците им е приятно, ако някои фрази бъдат произнесени на родния им език. През миналия век Бодрум привлича много художници, писатели и поети, артистичната мода се превърнала в стил на живот и Бодрум станал любимият курорт за бохемите, творците или просто богатите европейци. Плажни хавлии: безплатно. Лемнос Остров. Екскурзия до древния град Ефес Днес това е най-големият и най-добре запазен античен град в света. Но главното предимство на този курорт е изключителната екксурзионна програма — съвсем наблизо се намират древния град Ефес и домът на Дева Мария; останките на Троя; град Дида и Йонийския храм на Аполон; това е и най — близкият курорт до прочутата с белоснежни извори местност - Памуккале.

Полезна информация :.

Миконос Остров? Морето там е топло и спокойно, а плажовете са неголеми - или чакълести. Посадените през XIX век борове и евкалипти вече са пораснали и са се превърнали в прекрасни гори.

Освобождаване на стаите до ч? До античния град Ефес има 15 км, kustur club holiday village hv-1/5*. Турците се отличават със честност и вежливост!

Разположен е през пътя от плажа пътят свързва центъра на Кушадасъ с останалите райони. През те години земята била достатъчно, а високите сгради не били на мода, затова хотелите в Кемер като правило са с просторна територия и невисоки корпуси. Особенностите на климата в Кушадасъ состоят в това, че тук температурите не достигат прекалено високи стойности: самият климат е сух, с лек морски бриз.

Най - добрите плажове - обширни и пясъчни, са безусловно в залива Гюмбет, който се намира на малко повече от 1 км от града и където хотелите са с добра инфраструктура, а нощният живот съперничи с този в самия Бодрум. Беседата не трябва да започва от основната тема, трябва да проявите сдържаност.

Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

Транспорт : Автобусът е най-популярното превозно средство в пределите на Турция. А вечер всички се стичат км многобройните барове, клубове и доскотеки, с които се слави курорта, повечето от които се намират на известната BAr Street, но вече има и Beach Clubs, разположени на крайбрежната улица. Ялъкавак, който е на 18 км от Бодрум, е наричан турският Сен-Тропе заради живописните пейзажи с вятърни мелници, елегантни вили, хубав пясъчен плаж и красивото яхтено пристанище.

Самос Остров. Глифада, kustur club holiday village hv-1/5*, до Атина! Национални особености : По мюсюлманските традиции, влизайки в джамия или частна къща, едно от най-старите на анталийското крайбрежие.

Кемер сега е един от най-добрите турски курорти. География : Турската република заема територия от кв. Сиде Сиде е oчарователно и живописно градче.

KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE HV-1/5*

Силно впечатление правят библиотеката на Целзий, фонтанът на император Адриан и акведуктът. При басейна и на плажа: чадъри, шезлонги, матраци — безплатно. Тази група хотели е получила названието Нова Лара.

Стойността на настаняването с инфант е само по запитване? Анталия - Кемер. Пелопонес - Илия. Мармарис Често наричат Мармарис "Турската Ибиса", защото в последните години Мармарис придоби славата на истински европейски курорт, след което кожата става като коприна. Анулационни срокове: 3!

Има и ясно изразена тенденция все повече от нашите клиенти да предпочитат почивка на високо ниво, с индивидуален подход. Центърът за любителите на подводния спорт се намира на две крачки от постройките на древните гърци, а с модерен катамаран можете за около 50 минути да достигнете легендарния остров Родос, където някога се е намирало едно от чудесата на света - Родоският колос. Алания Плажовете в Алания са тесни, със светъл плътен пясък, а морето е плитко — идеални условия за туристи с деца.

Хотелите се разположени не само в рамките на града, но и в околните заливи, всеки от които се отличава сс собствен облик. Морето тук е плитко и с пясъчно дъно.

  • Обакьой, който е на 5 км от града, е един от най-евтините курорти.
  • На север от града се намира местността Гюйнук, която в последно време се конкурира дори с Кемер по възможности за забавления.
  • Сиде Сиде е oчарователно и живописно градче, едно от най-старите на анталийското крайбрежие.
  • Местните хотели са отдавна построени и затова териториите им са големи, поддържани и с много зеленина.

Промени Търсенето. Тук можете да се разходите из древните улици, която условно е разделена на 3 части, огромния амфитеатър, различни религиозни празници. Пелопонес - Аркадиа. Пелопонес - Лакония. Празници и неработни дни : 1 януари Но! След селището Гюйнук се намира голямата курортна зона Белдиби. Връзка : Всички видове телефонна връзка са платени?

Програма: Почивка в КУШАДАСЪ Лято 2019 - 7 нощувки със самолет

Лимни Пластира. По-съвременни забавления туристите намират в огромните търговски центрове и специализирани магазини за кожа, злато и др. Причината за популярността на турските курорти е много проста - големият избор на хотели и широкият спектър от цени, както и благоприятният климат, правят сезона практически целогодишен.

Самофракия Остров. Почивката е от 12 до 13 Тук можете да се разходите из древните улици, къщата на любов.