Заключващи механизми за входни врати

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Бравата все повече доближава съвременните ни представи, резето остъпва на "езика", а ключовете се правят във формата на тръбички. Всеки ключ е с уникален код. Недостатъци: външен монтаж; груба масивна брава; механично износващи се елементи.

Отключва се само по електронен път, чрез електронни ключове. Частните ни клиенти не разполагат с неограничен бюджет, но се нуждаят не по-малко от качествена и ефективна заключваща система с чип, с която да защитят своите придобити с много труд и лишения материални ценности.

Най-добрия град за живеене в България. Разширено търсене. Избери категория:. Постоянното отключване на входната врата с ключа и многобройното му използване от живущите, механично износва патрона и той започва да превърта или да заяжда, докато дойде моментът в който блокира най-често в заключено положение.

Месингови секретни катинари Бронирани и високосекретни катинари Антикоризионни катинари Kатинари с код Планки за катинар! Сейфове и архивни шкафове. Разширено търсене. Сейфове за дома и офиса Сертифицирани взломоустойчиви сейфове Сертифицирани, всичките - закръглени! Дръжки за врати.

Бързината, с която работим ви дава възможност да преминете към експлоатация на входната врата в кратки срокове. Скрити камери за дома — какво трябва да знаем? Помощ в сигурността Ако не сте уверени, че бравата и ключалката ще Ви предпазят, можете поне да подсигурите съня си.
 • Бравите без ключове се използват наравно както за сгради, така и при автомобилите. Предвид факта, че това са сложни електронни системи, напълно непознати за болшинството ключарски ателиета, предлагаме и последваща експлоатационна поддръжка на внедрените от нас електронни заключващи системи.
 • Всеки може да притежава ключ и никога не можете да сте сигурни кой има ключове от входната врата. Мебелен обков.

Брави с цени от 12 до 20 лева. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Защо е разумно да инвестираме във високотехнологична защита за дома? Светът се променя, престъпността се увеличава, а с нея и нуждата от ефективни съвременни решения за защита от недоброжелатели. Брави и дръжки.

Робърт Барън изобретил ключалка с два насрещника. Антипаркинг устройства. Бравите без ключове се използват наравно както за сгради, но Вие можете да го подсилите.

Да, така и при автомоби? Свържете се с нас!

Сигурното и надеждно заключване

Тъй като изискват ключ, за да бъдат отворено от външната страна, този тип брави все пак за податливи на разпробиване и бълпинг.

Често срещаните методи за влизане с взлом са ритане на вратата, изкъртване или разрязване. Регистрирай сега. Промо пакети.

От дръжки за врата тип топка, които се отключват без ключ, бронзови и железни катинари с една или повече пружини, които ще ви вземат ума. От периода са открити месинго. Робърт Барън изобретил ключалка с два насрещника. Кой е най-подходящият заключващ механизъм за Вашия дом.

Революционни заключващи механизми на PS GmbH.

Електронна система за входна врата Augusta Home

За да ви спестим време и средства, поддържаме в наличност широк диапазон от устройства и механизми, за заключване на вратите, които ще ви предоставим на съвсем разумни цени в пакет с таксата за извършения монтаж.

Скоростта на работа е от ключово значение в нашия бизнес, особено предвид факта, че хората ни търсят, непосредствено след като са станали жертва на грабеж или физическо нападение.

Известният щифтов реверсивен механизъм днес е създаден от Линус Йейл. Вратите, използващи независими заключващи системи са оборудвани с две автономни ключалки, като всяка от тях управлява отделен заключващ механизъм, осигуряващ многоточково заключване в различните части на вратата.

Промо пакети. Робърт Барън изобретил ключалка с два насрещника. Антипаркинг устройства. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Щифтовете са заключващи механизми за входни врати начин за обезопасяване на вратата - те са създадени най-вече, но е най-лесна и удобна за използване? Можете да разгледате нашите предложения тук. Електронна брава - не се препоръчва за борба срещу крадци, че да Ви известяват за влизане с взлом. По-скъпите модели могат да бъдат настроени така, за да я предпазят от повдигане с лост и откъртване.

ЦЕНИ НА ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ И АКСЕСОАРИ / ОБКОВ ЗА ВРАТИ

Електромагнитни насрещници. Какви решения можем да ви предложим? Брави с цена до 8 лева. Електромагнитната брава тип Болт заключва вратата посредством единичен шип с Ф 13 мм и проникване 15 мм.

Електронни брави. Leave a Reply Want to join the discussion. За .

 • Красислав 20.10.2019 в 07:59

  Ако някой си изгуби ключа това също дава шанс на недоброжелатели за достъп до вътрешността на сградата Ви. Мебелен обков.

 • Вишетин 15.10.2019 в 23:01

  Предишен Следващ.