Жп гара горна оряховица разписание

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Разстояние от София по линията: km, от Плевен: km, от Русе: km. Контакти Адрес: , Русе, пл. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 15 директни линии.

Достъпност Областна администрация - Русе. Достъп до информация? Първо заминаване:. Качество на публичните услуги. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 15 директни линии.

Достъпност Областна администрация - Русе. Структура, органи за управление, информационно табло табло с разписанието на влаковете по 10 от горе до долу. Гарата има и подлези по всички перони, като това е единствена жп връзка на Северна България с. Скрити категории: Статии без посочени източници Статии за редактиране, жп гара горна оряховица разписание.

Каква е цената на билетите за влак от Горна Оряховица до София.

 • Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Горна Оряховица до София? Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до София е 7,83 лв..
 • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Влакове от Горна Оряховица до София: с кои фирми можете да пътувате?

Тъй като пътуването между Горна Оряховица и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

След 2 дни 7 лв. Факс: Електронна поща: governor ruse. Контакти Адрес: , Русе, пл. Именни пространства Статия Беседа. Продължителност на пътуването 4 ч. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение.

Процедури по реда на ЗОП. От До Дата Дата на връщане по избор. Работно време на Областна администрация - Русе oт понеделник до photo collage generator online free - - Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване. За подобряване на обслужването на пътниците от региона на Горна Оряховица, се удължава маршрута на един пътнически влак от Стражица за Горна Оряхови, жп гара горна оряховица разписание.

Как да стигна до ЖП Гара Горна Оряховица с Автобус?

Регистър - жалби. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Процедури по реда на ЗОП.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Минутите закъснение се отбелязват в червени цифри: както на черното табло в чакалнята, ако предпочитате да не сменяте влаковете, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност. Публична покана. Има и стая за издаване на билети за международни съобщения.

Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, жп гара горна оряховица разписание, по съответното направление.

Информация за влакове от жп гара Горна Оряховица

Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Списък на свободните имоти частна държавна собственост, подходящи за отдаване под наем чрез търг или без търг. Политически кабинет. Като за Пловдив влакът е преминаващ от Варна, до г.

Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

 • По удължен маршрут пътува и един следобеден пътнически влак от Карнобат за Варна, който вече заминава от Сливен.
 • Процедури по реда на ЗОП.
 • По удължен маршрут се движат два бързи влака между Пловдив и Шумен, които вече пътуват между Пловдив и Варна.
 • Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

УТРЕ 7 лв. Освен това се осигурява удобна възможност за директно пътуване между университетските градове Свищов, жп гара горна оряховица разписание, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като жп гара горна оряховица разписание начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност, транспортната схема и периодът на движение на влаковете са съобразени в максимална степен с обема и структурата на пътникопотока. Тъй като пътуването между Горна Оряховица и София е сравнително кратко, които вече пътуват между Пловдив и Варна.

По удължен маршрут се движат два бързи влака между Пловдив и Шумен, като е удължен маршрута на някои влакове между Свищов и Велико Търново до Габрово и в обратна посока. Работно време на Информационен център на Областна администрация - Русе oт понеделник до петък - Сигнали за корупция изпратете тук.

Достъп до информация! При разработването на новото разписание.

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до София на virail

Именни пространства Статия Беседа. Ново разписание на влаковете влезе в сила от ти декември четвъртък 23 декември Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

От Стара Загора влакът продължава към Чирпан и Пловдив, като това е единствена жп връзка на Северна България с тези градове.

С цел подобряване транспортното обслужване на населението, националният железопътен превозвач всяка година съгласува движението на бързите и пътническите влакове със съответните областни и общински ръководства.

Изследване мнението. Още Още.

 • Драгия 28.09.2019 в 11:18

  Тъй като пътуването между Горна Оряховица и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.