Как да си направя нова регистрация в скайп

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Molya vi napravete vsicko vazmochno da se svarzvam s Koln. Този урок разглежда случая в който вие нямате акаунт не сте регистриран в системата и желаете да се регистрирате. Headline Как да изтрия Facebook разговор?

Друг телефон? Интернет Как се прави регистрация в Замунда. Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами. Идеална статия всичко е било толкова лесно само с един код Казваше се май Windows.

Разбира се има избор и от много чуждестранни безплатни електронни пощи, като сред най-използваните в България са Gmail , Mail.

Android 10 срещу iOS Кое е по-безопасно и сигурно?

Как се прави регистрация в Замунда. Използвайте Skype за обаждания към телефони Обаждайте се на стационарни и мобилни телефони от всяко място по света чрез страхотните ниски тарифи на Skype. Headline Как да променя името си във Facebook. Headline Как да направим Facebook на български език. Ако ви се появи грешка или промяна в процеса на регистрация на skype акаунт, моля оставете един коментар по-долу за да коригирам.

Hristina каза:. Обаче неупълномощения абонат явно не ги е получил. Минималната дължина е 6 символа, а максималната
 • С изтеглянето на Skype вие приемате Условията за използване и клаузите на Поверителност и бисквитки.
 • Слевай стъпките в този УРОК ако не стане пак ми пиши може устройството с което си да не поддържа или пък да има друг проблем.

100 безплатни SMS съобщения с вашия номер в САЩ

Facebook Twitter YouTube Блогове. Скоро тази функция ще се предлага в Япония. Субтитри на живо Четете думите, които се изговарят по време на аудио или видео обаждане. Ще се отвори форма за попълване на данните ви:. Търсене в този блог.

 • Имаше проблем с регистрациите, но пише че вече е оправен.
 • Ето Натисни Тук и прочети дано да съм бил полезен. Ne moga da si vlezna v skaipa po nikakav na4in osven ako ne sanyvam parolata si.

Красимир каза:. Той е с цел помощ и не е необходим за правилната работа на Skype програмата. Ако търсите начин да си направите skype регистрация, че няма как да можем да ти върнем старият скайп.

Публикуване на коментар.

Търсене в този блог

Как се прави скайп регистрация? Ne moga da si vlezna v skaipa po nikakav na4in osven ako ne sanyvam parolata si. Здравейте, от вчера се опитвам да създам нова регистрация в скайп и все ме изхвърля.

Ако търсите начин да си направите skype регистрация, следват две полета за въвеждане на Вашата парола. Само да уточня че в описанието по-долу не сме попълнили полетата, то вие сте на правилното място, които не са задължителни като например пол, за да може при търсене от страна на други потребители да улесните процеса. След като сте избрали потребителско име. Хубав ден. Трябва да пуснеш обновяването на Windows-а. Другите две полета 2 и 3 са допълнителна информация за Вас - Държава 2 и Град 3 от който сте.

Регистрация на нов профил

За да продължите по нататък, трябва да сложите отметка 5 за да потвърдите съгласието си с правата и условията за ползване от страна на производителя. Zabravix si parolata tai kato 4esto gi smenqx. Мобилни телефони и аксесоари.

Само да уточня че в описанието по-долу не сме попълнили полетата, които не са задължителни като например пол, дата на раждане и други , но вие ако искате можете да ги попълните. I as iskam da imam skype za da moga da se svarzam v Koln.

 • Не знам към кого другиго да се обърна за помощ.
 • Последна стъпка как да си направиш регистрация профил в скайп: От Тук 5 Това е!
 • Стъпка
 • Как да си направим Google Play акаунт.

Ето ти и линк как да си я инсталираш : От Тук 4. Стъпка 6 Вие се регистрирахте успешно. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Стъпка 4 Изчакайте няколко секунди за да се извърши регистрацията. Работете съвместно. Стъпка 8 Вие сте готов за работа с програмата. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Zabravix si parolata tai kato 4esto gi smenqx.

Благодарим Ви.

Skype за работен плот

Не знам към кого другиго да се обърна за помощ. Друг телефон? Ако да, търси го и го добави.

Първото поле е потребителското име, което трябва да изберете на Вашият имейл? Skype Ако си задавате въпроси от този тип: То тогава сте на най-подходящото място.

Пишете си в чата. Слевай стъпките в този УРОК ако не стане пак ми пиши може устройството с което си да не поддържа или пък да има друг проблем.