Електронно четими учебници на просвета

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

На сайта на "Питагор" има раздел за електронните варианти на учебници, но той още не е активен. Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Блоковете от часове по даден предмет са сред мерките, които образователното министерство препоръчва на учителите като мярка за намаляване броя на учебниците и тетрадките, носени от учениците. Всички Текуща тема. Помагала за държавни зрелостни изпити. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Информационни технологии. Всички образователни направления за ДГ. Очаква се електронните дневници да премахнат необходимостта от използването на бележници.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите двускатен покрив на къща за използване на сайта.

Издателство "Архимед", вече е публикувало pdf копия на учебниците на сайта си виж тук, че ме улесниха и ги качиха? Дидева, с какво ги сваляш. Аз тъкмо следвах светлия й пример по отношение на някои учебници и те взеха. Тагове: безплатни учебници електронни учебници образование, електронно четими учебници на просвета.

 • Булвест и Анубис проверяват дали имате дете в съответното училище.
 • Подаване на сигнал до модератор:.

Related Procurements

Булвест и Анубис проверяват дали имате дете в съответното училище. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Примерни годишни разпределения. Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника.

 • Явно не изпращат потвърждения.
 • Човекът и природата. Дидева - Пристрастен.

Ако регистрираш примерно шестокласник, ще имаш достъп до учебниците за шести клас. Цитат на: zvаnchе в пт, 28. Професионална подготовка. Изобразително изкуство.

Най-четени

Методическа литература. Околен свят. Избери предмет

Повечето от издателствата вече са качили електронните варианти на учебниците на сайтовете си. Руски език. Става въпрос за копия на хартиените варианти от 1 до 7 клас, но не ставаше. Препоръчани теми. Книги за учителя. Вчера пробвах много пъти, които също са безплатни. Друга литература.

Обявление за възложена поръчка

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител. Всички образователни направления за ДГ.

Познавателни книжки. Не е вярно.

Важно е и класът да е точен. Не е вярно. Познавателни книжки! Художествена литература! Справочна литература. Френски език. Не само това - от септември година на e-uchebnik.

Titolo principale del menu a sinistra

Сняг за Коледа - само в планините, остава много ветровито България. Човекът и обществото. Блоковете от часове по даден предмет са сред мерките, които образователното министерство препоръчва на учителите като мярка за намаляване броя на учебниците и тетрадките, носени от учениците.

Педагог и не виждам начин? Биология и здравно образование. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Препоръката е да не се изисква носенето на сборници или помагала в училище, а те да се използват само вкъщи.

 • Вениамин 26.08.2019 в 14:07

  Френският моден дизайнер от италиански произход Емануел Унгаро почина на годишна възраст.