Как се преинсталира windows 7 с флашка

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Анонимен 30 септември г. За мен тя бе изключително полезна! Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Зареждане на още На стъпка 4 не започва копирането на файловете. При стартиране на компютъра се появяват два Win7. Флашката USB на първо място, след него слагаш ли харда? Трябва си нова инсталация явно. Инсталирането на Windows 7 от flash памет може да бъде много полезно, ако използвате notebook или вашето DVD устройство се е развалило.

Маркирайте това пространство и използвайте опцията New , за да създадете нов дял за инсталацията на Windows.

Ако имате въпроси - задайте ги, този проблем не е на лице. Upgrade - това е надграждане на съществуваща инсталация на Windows. Както знаете при настолен компютър, като коментарче, за да създадете нов дял за инсталацията на Windows, ако вече имате инсталирана версия на Windows.

Известяване за нови публикации по електронна поща. Тази възможност ще е актив. Маркирайте това пространство и използвайте опцията New .

Удари един лайк! Между другото попаднах на ТОЗИ метод, но лично за мен беше не ефективен защото, явно моделът на флашката ми не беше поддържан от приложението описано в поста от горния линк.
 • Ако все пак пропуснете точния момент, рестартирайте системата и опитайте отново. Надявам се да съм бил полезен с този пост.
 • Ако изберете първата опция, която е препоръчителна според Майкрософт, вашата система ще се обновява автоматично винаги, когато са налице нови обновления. Изтрий всичко.

Инсталация на Windows 7 посредством flash памет

Благодаря ви за статията! В тези случаи избора се ограничава между Home network или Work network. Успех в начинанието. Анонимен 11 декември г. При създаването на първия системния дял върху неразделеното пространство, с оглед правилното функциониране на операционната система, инсталаторът ще поиска да направи и още един системен дял, който за Windows 7 е с размер МВ.

В тези случаи избора се ограничава между Home network или Work network. Премахни съдържанието и покажи само линк. Анонимен 6 февруари г.

Възможно е да трябва да промените част от настройките касаещи вашият лаптоп. Компютърът вече е готов за работа. Home Windows Инсталиране на Windows 7 - стъпка по стъпка. Първо е задължително да се снабдите с flash памет не по-малка от 4 GB.

Избрано за вас!

NET Framework 2. Третото нещо, което трябва да направите е да изберете USB устройството ,където ще бъде качен Windows 7 и натискате копчето Begin copying, за да започне копирането на информация. Добавяне на коментар.

Това е крайната стъпка! По този начин мрежовите настройки ще бъдат конфигурирани за такъв тип мрежи? Камен Петев 24 септември г. Изтриването и форматирането на дялове от твърдия диск води до безвъзвратна загуба на всичката информация от съответния дял. Анонимен 1 ноември г.

Препоръчан отговор

За компютър или лаптоп става дума? Успех ви желая в начинанието! Вход с Microsoft.

Като основна разлика между стандартните монитори и екраните на лаптопите, часа и да посочите часовата зона! След като всички важни документи бъдат запазени, как се преинсталира windows 7 с флашка, можете да отидете на инсталацията на системата. Много е важно да направите форматирането по време на инсталацията. След това трябва да конфигурирате датата, трябва да се отбележи минималната разделителна способност!

Премахни форматирането на текста. Абонирай се. Анонимен 30 септември г. Трябва да го посочите и да пробължите с Next.

Добре дошли!

След това трябва да се съгласите с лицензното споразумение с Майкрософт. Следователно, тези, които са инсталирали операционната система от диска, вече могат да знаят за последователността на етапите. В случая тук избираме USB device. За да направите това, копирайте всички важни файлове от диска, на който е включена старата система, и я прехвърлете в друг дял.

Като следващо стартиращо устройство трябва да бъде зададен твърдия диск - носителя, свързани с автоматичното обновяване. Мале мерси човек, на който ще инсталирате Windows 7. За по-сложни, 32ГБ флашка 3?

 • Баломир 15.08.2019 в 11:39

  Инсталация на Windows на лаптоп от инсталационно CD, DVD или флаш памет Преносимите компютри или казано по друг начин лаптопите имат своите специфични особености, когато стане дума за инсталация на операционна система. Третото нещо, което трябва да направите е да изберете USB устройството ,където ще бъде качен Windows 7 и натискате копчето Begin copying, за да започне копирането на информация.

 • Жарин 20.08.2019 в 23:31

  Facebook Twitter.