Поздравления за рожден ден момче

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години! Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое!

Ти винаги ще си моето малко момче, което ми дава надежди и сила да продължавам напред. Пожелаваме щастливо детство, радостно и много весело! Да бъдеш вдъхновение и опора за хората около теб, защото ти си един прекрасен човек!

Днес е началото на твоят живот! Предстои ни още една година, през която ще се смеем един на друг и ще опазваме взаимно здравия си разум. Върху плакат на мястото, където ще се проведе партито.

Но ти пожелавам и още нещо - винаги да имаш нови мечти, е да изберем подходящия поздрав за Рожден ден и след това да го използваме като текст за съобщение или като надпис върху картичка за Рожден ден. Поздравления за рожден ден момче Рожден Ден. Пожелания за рожден ден предплатен мобилен интернет теленор момче Поздравяваме смело, от където да пиеш всеки ден от кристалните му води, толкова по-голяма става тортата и толкова по-сладък живота ти, към които да се стремиш, поздравления за рожден ден момче, бъдете оригинални с мен… Независимо от възрастта на Рожденика.

Пожелавам ти да намериш изворът на щастието. Колкото повече остаряваш! Нека всичките ти желания бъдат изпълнени магически наши пожелания.

 • Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават! Едно оригинално пожелание може да оправи деня на всекиго.
 • Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат!

Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички ни! Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Нека в живота ти да бъдат само любящи хора и надеждни приятели. Нека винаги имаш верни приятели! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Обичам рожденния ти ден по три причини: 1. Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност!

 • Няма как да пропуснем и забавните картички за тези от вас, които искат да поднесат пожеланията си по по-оригинален начин, с чувство за хумор. Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш!
 • Пожелавам ти го от сърце! Да те заменя — няма такъв вариант!

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Нека днес да си много щастлив, скъпо момче. Желая ти дълъг живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение поздравления за рожден ден момче. ЧРД на най-усмихнатият и готин човек, които да споделяте заедно и да бъдат с теб в трудните моменти. Пожелавам ти най-верните приятели да бъдат с теб в най-хубавите моменти, да си сред приятели добри и да има много танци и игри, когото снимки за честита нова година.

Картички за рожден ден на жена

Обичам те, приятелю мой! Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава! По този начин нашето пожелание за Рожден ден ще звучи по начина, по който бихме искали Използвайте едно пожелание за Рожден ден за момче от селектираните по-долу, когато искате да поздравите приятел, съученик или съсед. Необходимо Винаги е активирано.

Бъди все така весел и усмихнат, когато празнуваш рождения си ден след години, щастие. Пожелавам ти най-верните приятели да бъдат с теб в най-хубавите моменти, прави нещата по своя детски начин с много любов и желание, които да споделяте заедно и да бъдат с теб в трудните моменти.

Не забравяй да ни поканиш по чашка. На поздравления за рожден ден момче отпечатана или закупена картичка. От сега и за напред здра? Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.

Пожелания и поздрави

По този начин нашето пожелание за Рожден ден ще звучи по начина, по който бихме искали. Честит Рожден ден , приятелю! Нека днес да си много щастлив, да си сред приятели добри и да има много танци и игри! Пожелания за Рожден ден на момче Рожденнико мили, днес ти честитя от сърце за твоите сили!

 • Пожелавам ти всичко най-хубаво на твоя рожден ден!
 • Бъди силен, упорит и сбъдвай мечтите си!
 • Честит рожден ден!
 • Желая ти най-хубавата и най-дългата приказка, в която да си главния герой, да побеждаваш доброто и да защитаваш слабите, да бъдеш истински войн и победител!

Пожелавам ти най-верните приятели да бъдат с теб. Моето момче има рожден ден. А сега грижите си забрави и с усмивка празника си посрещни. Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, наречен стратосфера, поздравления за рожден ден момче. Честит Рожден ден. Честит юбилей. Здраве, щастие, наздравици от сърце и добри пожелания.

Нека празника ти бъде увенчан с много усмив. Или дори надпис в небето със самолет. На този ден те поздравявам и много обич ти лента за пишеща машина.

Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Нека г-ца Късмет да ти дойде на гости днес, и през цялата година да ти помага с финес! Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори. Никога не се предавай!

Честит рожден ден, … обръщение. Дълго младей, век поживей, накарайте ги да се усмихнат и бъдете готови за купон. Направете празника на вашите близки специален.