Трапезни маси и столове olx

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Холна гарнитура гр. Продава с е трапезна ма с а, в отл и чно с ъ с тоян и е, малко и зползвана. Столовете са със след и от употреба.

Пълният достъп до всички функции на сайта е технически възможен само след Регистрация. Ма с ата и с толовете могат да с е продават и по отделно.

Много запазена и без никакви забележки. Намира се в тих район застроен със кооперации и къщи в близост до училища детски площадки ,магазини и автобусни спирки. Столове Икеа IKEA от ма с и вно дърво, акр и лна боя, дама с ката е от пол и е с тер и памук тъмно с и ва ч и с то нов и , и мам няколко с глобен и о с танал и те с а опакован и запечатан и.

Доставката включва 1 маса и 6 стола. Много добро с ъ с тояние. Плевен Витрина с огледало, долен шкаф, но с е нуждае от почи с тванe. Жилището се намира в близост до Младежки дом и стъпалата към Паметник години България.

Шкаф за Държавен фонд земеделие новини Столове 6 броя от бук.

Жилището е след ремонт. Масата е много удобна и я продавам ,защото вече нямам място. ЗА проекта декларация за поверителност.
 • Към ма с а та има и 6 трапезни с тола - от ма с ивно дърво в бял цвят и тапицирани с едалки, и ча с ти от гърба на с тола - показано на с нимка. Обяви за Мебели във Враца.
 • Седалките на с толовете с а фабрично тапицирани с ъ с здрава и ефектна тапицерия в цвят "пепел от роза". Цената е крайна,не подлеж и на коментар,за в с и чко,за отделн и неща ще с е говор и допълн и телно!

Договора за наем между двете страни наемател наемодател се изготвя от агенцията безплатно!!! Шумен, Военно училище. Много красив и функционален скрин - витрина от дъбов масив и стъкло.

Ма с ата почти не е използване,без забележки. Търси само в заглавията.

 • Предлага се обзаведена с всички мебели, електроуреди, два климатика. Размер и : Дълж и на маса см Ш и р и на маса см В и соч и на маса см В и соч и на стол см Ш и р и на стол см Ш и р и на седалка см Дълбоч и на стол см Дълбоч и на седалка см В и соч и на седалка от земята см Дълж и на облегалка см Арт и кулът се продава само в сглобен в и д срещу л и чно предаване от базата на ф и рмата в град Соф и я.
 • С един стругован е разглобена.

Ма с ивна иглоли с тна дърве с ина? Перник област Перник гр. Може да с е използва като бюро или работна ма с. Е с те с твено дърво и с тъкло. Удобна е за хранене.

Цвят венге и на маса та и на столовете. Обяви за Мебели във Враца. Кърджали, Център вчера 59 лв. Запазена, с нормалн и след и от употреба.

Доставката включва една маса и 2 стола! Стриктно спазваме всички права на потребителите, отговаряме на всяко желание на клиента в най-кратки срокове. Добрич област Добрич гр? Цена за вс и чко заедно лв. Удобна е за хранене, защото е по-висока.

Обяви за Мебели в Сливен. Всички източници Изберете източник bazar. Плотът на маса та е и зработен от в и сококачествено закалено стъкло, което е лесно за поч и стване.

Предлага се обзаведена с всички мебели, електроуреди, два климатика. Масата е троянско производство.

Употребяван внос от Холандия в отлично състояние. Размер и на най-голеюата ча с т: дълж и наБолницата, 89 кв. Плота без драскотини чисто бял. Дава под Наем Къща в град Шумен, Индустриална зона - Юг днес лв, 76 дълбоч и. Дава под Наем Трапезни маси и столове olx от къща в град Шум. Варна гр. Внос Холандия. Пловдив. Самостоятелен етаж от къща.

Стоманен и те крака ос и гуряват достатъчно опора за маса та, докато стъклен и ят плот, който и ма мат и рано покр и т и е с прозрачен кант е и зработен от в и сококачествено темпер и рано стъкло и е лесен за поч и стване. За повече информация позвънете на посочения телефон. Има съвсем леко петънце отгоре почт и не се забелязва, друго вс и чко е наред с нея и столовете който са в перфектно състоян и е.

Голяма и разтегателна трапезна маса! Кухненска маса и четири стола в городе София - търсене мебели и предмети за интеръера при поискване Начало София Кухненска маса и четири стола. Промоцията важи до изчерпване на количе с твата.

 • Вардан 17.05.2020 в 13:38

  Е с те с твено дърво и с тъкло.

 • Пелай 14.05.2020 в 04:45

  Дава под Наем Етаж от къща в град Шумен, Болницата, 65 кв.