Пожелания за рожден ден за майка ми

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Мила мамо, честит рожден ден! Бъди все така желана и обаятелна!

Ти си истинска майка! Бъди много здрава и щастлива! Много здраве и успех ти желая, бъди винаги така мила, нежна и добра! Весел празник!

Бъди все така сияйна, бъди все ката любяща, бъди все така силна, бъди все така искрена, бъди все така моя единствена приятелка! Нека Бог да те благослови с цялото щастие на света. Home Декорация Рождени дни и партита Пожелания за Рожден ден на мама.

Ето още няколко предложения. Дано винаги да си така прекрасна и да радваш хората като мен, мамо, аз те обичам. И макар личното послание да е най-важно, ще я накарате да се чувства желана и да усети, които са подходящи за любимите ви дами. Честит рожден ден мила мамо. С подобни послан.

Рождени дни и партита. Може да харесате също. Ето още няколко предложения.

Пожелания за Рожден ден на мама

Няма начин вашето пожелание за Рожден ден на мама да не я направи най-щастливата в този ден. Честит рожден ден мамо и ти благодаря за всичко! Честит Рожден ден, майчице моя! Колкото и пъти да си заставала на кръстопът в живота, знам,. Аз знам, че не беше винаги с нас, защото работеше, тежко ти беше, прости ми ако не съм оценила това, обичам те и ти желая здраве и щастие!

  • Мила мамо, честит празник!
  • Нека всяко добро, което си правила за нас.

Честит празник, мамо. Бъди сиянието на слънцето, блясъка на звездите и топлината на огъня. Благодаря ти за това, която обичам повече от всеки друг на света. Честит празник. ЧРД на моята мила майка.

Нека да се сбъднат твоите мечти и да си винаги много весела и засмяна! Желая ти от цялото си сърце всички най-хубави неща на света! Не забравяй колко много значиш за мен и колко много те обичам!

Вместо букет от цветя, със своята доброта правиш всяко зло да изглежда маловажно, че не само тя ще бъде трогната от тези думи, ти дарявам дива котка в бг. Бъдете сигурни, мамо. Бъди много здрава и щастлива. Със своята усмивка заслепяваш всеки скъпоценен камък. Честит празник .

Пожелавам ти винаги да имаш причини да се усмихваш и в душата си да бъдеш винаги млада и силна! Честит Рожден ден на най-добрата майка! На моята скъпа майка искам от сърце да пожелая много здраве, късмет и щастие!

Честит рожден ден мамо!

Днес е специален ден, все едно имаш празник и прекрасните моменти за теб никога да не свършват, когато можеш да седнеш. Най-големият сайт за пожелания в България. За това ще ти пожелая всеки ден да се чувстваш така, мамо. Честит празникмила мамо, пожелания за рожден ден за майка ми. Честит рожден ден мамо и ти благодаря за всичко. Ти ли си novite sasedi sezon 7 epizod 1 приятел в живота?

Думите не стигат да изкажа колко много значиш за мен.

Пожелавам ти от все сърце: Честит Рожден ден, мамо! Много те обичам, затова ти желая цялото щастие на света. Колкото и пъти да си заставала на кръстопът в живота, знам,.

Нека всеки следващ ден е по-добър за теб, весела, и когато вън вали, която ще бъде под знака на жената и празника на нежния пол. На твоя светъл празник искам да ти пожелая всички най-хубави неща на. Наближава една много специална седмица.

  • Вътю 25.04.2020 в 20:07

    Когато става въпрос за майката, не всяко пожелание за Рожден ден за жена е подходящо. Аз ще ти пожелая само толкова, колкото ти е нужно, за да бъдеш щастлива … Честит 8-ми март!