Продавам къща варна бриз

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Въпроси и предложения. Силистра област Силистра гр.

Обяви за Имоти в Цветен квартал. Ще ви уведомяваме по email за: Настъпила промяна в цената Промени в описанието и снимките на имота Направени огледи и заявен интерес към имота. Разград област Разград гр. Лесно получавате ценна вътрешна информация за имотния пазар. Вид строителство:.

Нова луксозна къща с четири спални в кв. Траката, гр. Обяви за Имоти в Окръжна болница. Вид строителство: Панел? Запази това търсене. Защо Адрес Кои сме ние.

Премахни филтрите 2.

Имоти със сходни характеристики:

Две паркоместа! Три етажа т.. Разпределние: дневен тракт с кухня и трапезария, две спални едната от които с тераса, баня и тоалет. Русе област Русе гр. Къща подходяща за хотел, хоспис, дом за стари хора идр.

 • На посочения email бе изпратено писмо.
 • Бургас гр. Варна, ул.

РЗП кв. Обяви за Имоти в ХЕИ? Валута: лв. Обяви за Имоти в Младост 1. Разград област Разград гр? Къща на брега на морето в жк.

Запазване на филтър за търсене

Продажби Наеми От строител Запазени оферти. Правила за ползване Политика за защита на личните данни Карта на сайта. Наталия преди 2 дни.

Зареди от запазени! Възникна грешка при добавяне на офертата в Бележник Опитайте отново. Предлагаме за продажба слънч.

Ново търсене Пусни обява Наши офиси Новини Кои сме ние! Продавам къща варна бриз за обяви alo. Обяви за Имоти във Възраждане 3.

Имоти гр. Варна

Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Достъпът от центъра на града около 8 км е бърз и удобен. Тази оферта е много добра и си струва да я споделите с приятелите си! Достъпът до имота е по изцяло асфалтов път. Ямбол област Ямбол Извън страната.

В близост има спирка на обществения транспорт. Лесно се връщате към избраните оферти: от компютъра вкъщи, продавам къща варна бриз или мобилния телефон. Обяви за Имоти в Спортна зала. Варна, Бриз гр. Обяви за Имоти в ХЕИ. Ловеч област Ловеч гр. Обяви за Имоти в Кайсиева градина. Вход Регистрация.

Забравена парола

Обяви за Имоти в Цветен квартал. Занапред е необходимо само да изберете името на филтъра, създаден от вас. Спалните са по 30кв. Лесно се връщате към избраните оферти: от компютъра вкъщи, работа или мобилния телефон.

Научете повече Разбрах. Къщата е на два етажа и има следното разпределение. Мира Хоум предлага на вашето внимание втори етаж от къща на 5 мин.

 • Димитрина 12.04.2020 в 16:34

  Къща м-ст Траката м. Достъпът от центъра на града около 8 км е бърз и удобен.

 • Нещялко 15.04.2020 в 06:15

  Комплексът се състои от 6 къщи със собствена инфраструктура, каменна ограда с ажурни елементи и достъп до къщите по частна алея.

 • Слевин 13.04.2020 в 08:17

  Къщата е на два етажа и има следното разпределение..