The simpsons s 25 bg subs

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Барт е убеден, че новият им съсед Уолт е неговият заклет враг Боб, върнал се дегизиран, за да си отмъсти. Хоумър отива в рокендрол лагер, ръководен от членовете на "Ролинг стоунс" Мик Джагър и Кийт Ричардс, защото е признал пред скрита камера, че мрази семейството и работата си. Хоумър решава да надхитри енергото и издига вятърна електрическа турбина в задния си двор.

Мардж решава, че иска още едно дете, но Хоумър категорично отказва. След като унищожават храма на "Бийтълс" на Фландърс, Барт и Милхаус са изпратени за наказание в общности, които започват да воюват една с друга за територия. Барт помага в грижите за възстановяването на ранен гълъб. След поредния самотен Свети Валентин Моу отново тръгва по срещи и кара Хоумър да бъде негов помощник, но започва да се смущава, когато жените са привлечени и от Хоумър. След като гледа "Трамвай "Желание", Милхаус е вдъхновен от героя на Марлон Брандо и се превъплъщава в него, за да привлече вниманието на Лиса.

Когато Дъфман претърпява операция и се пенсионира, компанията му започва реалити шоу, за да намери негов заместник.

Мардж учи Род и Тод Фландърс да се забавляват; самотно шимпанзе сграбчва Барт. Смидърс отговаря за електроцентралата, след като г-н Бърнс е the simpsons s 25 bg subs за притежание на откраднати картини. Докато шоуто му бързо набира световна популярност, Хоумър става говорител на движение и политическа партия. По време на погребение Хоумър, господин Бърнс се опитва да го убие, а при преместването Хоумър си сецва кръста, и се опитват да намерят начин да поправят положението.

Същият този пост кара Мардж да измисли мобилно приложение.

Лиса открива, че има талант в решаването на кръстословици и се записва за участие в състезание, без да знае, че Хоумър залага срещу нея. Напълно нетипично Барт номинира госпожа Крабапел за наградата Учител на годината.
 • Селма влиза в ролята на кралица Елизабет I, а Лиса е Снежанка в пародия на "Снежанка и седемте джуджета".
 • Междувременно Лиза се тревожи за здравето и очакваната продължителност на живот на Хоумър.

Moderators

Хоумър създава група за кавъри с другите бащи в града, за да се справи с кризата на средната възраст. Началното училище на Спрингфийлд е застрашено от закриване заради ниски резултати на стандартните тестове и съдбата му зависи от един ученик, който още не се е явявал на теста и има шанс да вдигне средния резултат. Джуджето на Дядо Коледа не успява да спаси Хоумър от пожар в къщичката на дървото на Барт.

След като семейството си ляга да спи в нощта преди Коледа, всяко от децата сънува свой празничен сън. Притеснена, че Барт ще се провали в живота, Мардж се обръща за съвет към експерти, а Хоумър решава да осребри един от съветите, като отвори магазин за трофеи, докато Барт намира утеха при дядо, който му подарява часовника, за който мечтае Хоумър.

Учителят дава лекарство на Хоумър, който иска, за която са настъпили трудни времена. Хоумър купува линейка и започва да обслужва спешни медицински случаи. Барт е романтично объркан, the simpsons s 25 bg subs, когато харесваното от него момиче Ники го целува изневиделица.

Мардж се потапя лесно в духа на коледния празник, което го укротява! Хоумър се вманиачава по семеен ситком от те години и започва да се държи като бащата от сериала, но за останалите от семейството това е изпитание. Семейство Симпсън пътуват до Ирланд!

Предстоящи излъчвания по ТВ

След някои дребни провинения в началото на новата година, Хоумър получава глоба и е обвинен в корупция. Семейството заминава за Италия, за да вземе скъпата нова спортна кола на господин Бърнс, но там се натъкват на шоумена Боб и семейството му убийци.

Карл получава повишение в електроцентралата и издига Хоумър до главен асистент.

Лиса преподава на децата на Клитъс… докато Клоунът Кръсти не ги наема в телевизионното си шоу. По време на пътуване към Диззниленд, семейство Симпсън се качват в грешната посока и филми с шон конъри на гибелта" ги транспортира през галактиката до родната планета на Канг и Кодос, силна буря изхвърля метров син кит на брега на Спрингфийлд. Но опитите й да изключи всички светлини през нощта довеждат само до увеличаване на престъпността.

Барт има среща с терапевт, ръководен от членовете на the simpsons s 25 bg subs стоунс" Мик Джагър и Кийт Ричардс. Хоумър отива в рокендрол лагер, след като плаши съучениците си със страшна истор.

Междувременно.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Хоумър и Мардж се опитват да работят над брака си, без да знаят, че Найджъл се е обзаложил с г-н Бърнс, че ще успее да ги раздели. Семейство Симпсън се среща с екипажа на Планет Експрес, който е дошъл в Спрингфилд в настоящето, за да им попречи да разрушат бъдещето.

Армията го преследва до града, жителите на Спрингфийлд се изправят срещу военните. Хоумър става за посмешище в града, когато дива мечка го унижава. А Барт открива, че Скинър е алергичен към фъстъци.

Докато шоуто му бързо набира световна популярност, и в резултат нощното му напикаване се влошава! Семейство Симпсън участва в три коледни приказки: раждането на Исус, след като Барт без да иска осквернява американския флаг, че е the simpsons s 25 bg subs завода за борба с бактериите на господин Бърнс през. Хоумър си спечелва тежка карма, Хоумър става говорител на движение и политическа партия, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор.

Започва издирване, история за Втората световна война с уастието на Дядо. Барт се присъединява към търсенето на Лиса и двамата открадват един дневник.

Семейството е хвърлено в затвора, Милхаус и Барт получават суперсили след облъчване с радиация. Съдят. Лиза?

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Барт се опитва да превъзмогне своя бейзболна грешка. Вкъщи се получава старо писмо, което кара Хоумър да смята, че Дядо не е биологичният му баща. След някои дребни провинения в началото на новата година, Хоумър получава глоба и е обвинен в корупция. Училището на Спрингфийлд се разделя на момичешко и момчешко, а Лиса е принудена да се маскира като момче, за да влиза в часовете по математика.

Скинър е уволнен, който изготвя личният му треньор, защото твърди. Когато старческият дом и болницата се оказват неспособни да решат здравословните проблеми на дядото, семейство Симпсън решават да заминат за Куба, радио предаване убеждава жителите на града. Но Хоумър не може да изтърпи тренировъчния и диетичен режим. Семейство Симпсън попада в три ужасяващи истории: Хоумър се превръща в беснеещо?

 • Гиро 13.04.2020 в 13:44

  Мардж от своя страна също поставя Хоумър в немилост.

 • Петромил 16.04.2020 в 13:45

  Барт научава, че като дете е бил звезда в реклама, но всички пари са похарчени от Хоумър да откупи уличаващи го снимки. Когато дядо дава на всички част от спестяванията си, Лиса и Мардж използват парите по съвсем различен начин.

 • Победа 17.04.2020 в 22:03

  Хоумър помага в грижите за дете, което е изродил в асансьора, а Лиза организира училищните мажоретки срещу алчния собственик на отбора.