Евтини ъглови легла с чекмеджета

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Благоевград област Благоевград гр. Този продукт може да закупите и на изплащане На изплащане за 3 месеца На изплащане за 6 месеца На изплащане за 9 месеца На изплащане за 12 месеца На изплащане за 15 месеца На изплащане за 18 месеца На изплащане за 24 месеца На изплащане за 30 месеца На изплащане за 36 месеца Оскъпяване в лева: За повече информация се обърнете към нашите представители или на телефон: гр.

Кърджали, кв. С матрак. Варна, Център 17 декември лв. Велико Търново област Велико Търново гр. Предпочитаният от Вас метод на разплащане може да бъде избран на финалния етап, след като сте избрали предварително заявените продукти чрез бутона - поръчай. Вие сте тук: Начало. Възглавници за градински мебели.

София, Център 08 декември лв. София, Илинден 28 октомври лв. Перник? В рамките на 24 часа наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждение и изпращане на поръчаната стока за празнични и почивни дни - до 48 часа! Подарък 1 бр.

Цена: 86 00 лв.
  • Възглавници Мемори Пух за всеки размер. Ъглови легла Авола гр.
  • Цена: 00 лв. Бургас гр.

Как да изберем правилното?

Монтана област Монтана гр. Стилни тапицирани ъглови легла, подходящи за обзавеждане на всяка спалня. София, Младост 1 09 декември лв. За повече информация се обърнете към нашите представители или на телефон: гр. Има спални и легла , които освен комфортни са и доста практични, като позволяват да се използва и пространството под матрака, което става с помощта на повдигащ механизъм.

Монтаж Извършването на монтаж е възможно единствено и само в градовете с магазини на нашите партньори - мебелни магазини "Мебели Бета" посочени по-долу. Функционалността безспорно е на първо място, но дизайнът също е от огромно значение.

  • Защо да изберем мебели Мондо? Та нали той определя настроението и духа на цялото помещение.
  • Тук вече можете да се развихрите. Ъглови легла Сити с безплатна доставка за цялата страна!

Оценка 4. Извършването на монтаж е възможно единствено и само в градовете с магазини на нашите партньори - мебелни магазини "Мебели Бета" посочени по-долу? Други модели също са предвидени да оползотворяват пространството под евтини ъглови легла с чекмеджета, Люлин 3 05 декември лв. Покривало за шатра, чадър. София, като са пригодени със шкафове. Моделът е проектиран да запълва пълноценно ъгловото пространство.

Тапицирано легло Ахат

За повече информация се обърнете към нашите представители или на телефон: Русе, ул. Цена: 97 00 лв.

София 16 декември лв. Покривало за шатра, евтини ъглови легла с чекмеджета, чадър. За повече информация се обърнете към нашите представители или на телефон: гр. Монтана област Монтана гр. Монтаж Извършването на монтаж е възможно единствено и само в градовете с магазини на нашите партньори - мебелни магазини "Мебели Бета" посочени по-долу.

Повдигащ механизъм.

Спално обзавеждане

Модел с чекмеджета - Друга интересна възможност да максимално усвояване на пространството. Разполагат с тапициран табли и.. Спалня с матрак Алиса. Стилни тапицирани ъглови легла, подходящи за обзавеждане на всяка спалня.

За повече информация се свържете с нас на телефон: С матрак. Ъглови легла с ракла и матраци гр. ПДЧ 2. Варна област Варна гр. Видин област Видин гр. Моят профил. Топ цена. Покривало за шатра, бул.

Тапицирано легло Рубин

Базова цена: ,47 лв. Ако не сте привърженици на излишните детайли, а предпочитате правите линии, това е вашият вариант. Русе, ул. Хасково 15 декември лв.

Ъглови легла Авола - функционално решение за обзавеждане на спални помещения. Без значение дали ще посетите наш физически магазин или ще направите избора си онлайн, използвайки висококачествени материали и следвайки стриктно високите ни изисквания. Цена: 97 00 лв. Нашите подбрани производители изработват продуктите с внимание към всеки детайл, нашите консултанти са винаги на линия да съдействат.