Златния компас целия филм бг аудио част 5

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Навършват се 25 години откакто Камата спечели Златната топка Василена Васева - дек. Sam Elliott "Lee Scoresby".

Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Навършват се 25 години откакто Камата спечели Златната топка Василена Васева - дек. Tomorrow Never Dies. Определено не още пет. И Емилия Кларк ще играе Сара Конър. Как става чистенето на кеша вижте тук?

Жена му го е изоставила и шефа му решава да го разведри и да смени обстановката и му дава лесна…. И малко и мое мнения. From Russia With Love. Режисьор: J. Как става чистенето на кеша вижте тук. Sam Elliott "Lee Scoresby".

Топ сериали на месеца

Вашата електронна поща. Алекс Райдър: Операция Стормбрейкър. Това НЕ БЕ достатъчно за да закове продължение. Молим за извинение. Когато случайно научава за загадъчния Прах, който чичо й, лорд Азриел изучава, момичето дори не подозира, че скоро ще потегли към далечния Север, където я очакват мечки броненосци, самоеди и десетки отвлечени деца. Филмът бе наистина добър, със силен актьорски състав, прилична история и определено не беше провал, под никаква форма.

В две последователни седмици,ще ви рпедставим 10 филма от последните години, които бяха планувани като начало на поредица и се очакваха поне продължение.

Въведи своя коментар за филма тук Но поради едни или други причини, така и НЕ получиха въпросната втора част. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта". Това бе изключително прецакване на работата от страна на Dream Works. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Как става чистенето на кеша вижте тук.

Топ филми на месеца

Определено не още пет. Дори Лиам Нийсън сподели, че филма е бил объркващ и труден за следене. Неочакваното пристигане на войник далеч на север, засяга простия свят на две жени Още препоръчани филми:.

Коментари единствено по съдържанието на филма! Password recovery. Вашия E-Mail:. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт.

Log into your account. Nicole Kidman "Marisa Coutter". The Living Daylights. Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Tom Courtenay "Farder Coram".

 • Филми Драма Европейски.
 • Той трябваше да бъде първа част на нова трилогия, ситуирана в Бъдещето, но Макджи се провали и нещата умряха с първия филм.
 • Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма.
 • Негов противник този път е Скараманга Кристофър Лий , който се е укрепил….

There are worlds beyond our own - the compass will show the way. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Негов противник този път е Скараманга Кристофър Лийкойто се е укрепил…? Ще бъде добавен допълнително! Forgot your password. Как да гледам. Ето ги и тях:. From Russia With Love?

Страницата ще се презареди. Sign in. Това е забавно, защото той самия бе част от същия този филм. Той трябваше да бъде първа част на нова трилогия, ситуирана в Бъдещето, но Макджи се провали и нещата умряха с първия филм.

Забравили сте вашата парола. И Емилия Кларк ще играе Сара Конър. Можеш ли да смяташ.

 • Тинко 10.04.2020 в 03:23

  Вашата електронна поща. Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.

 • Щтедра 13.04.2020 в 10:53

  В две последователни седмици,ще ви рпедставим 10 филма от последните години, които бяха планувани като начало на поредица и се очакваха поне продължение.