Cine grand park center зали

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Посрещни Нова година в София! Ние вярваме, че споделянето на филмовия момент, мненията и преживяванията спомагат за чувството за принадлежност към тази филмова общност. Стена за катерене Стиска ли ти?

Населено място София Пловдив. Не трябва да нарушават чужди авторски права. Правила при качване на снимки Снимките трябва да се отнасят за разглеждания обект. Ние обичаме да ги глезим с богат избор от храни и напитки, за да задоволим всеки вкус.

Приемам общите условия.

Cine Grand София е оборудвано с 3D дигитална система във всичките си зали и предлага уникално кино изживяване! Генезисът на марката Grand Cinemas покълва от Гранд Дизайна на киносалоните? Културен център "G-8" - София 29 cine grand park center зали за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта Работно Време:.

Нощувка с празнична вечеря и брънч 3 бр! Оферта от Nastani.

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР (3D) (СУБТИТРИРАН)

По какво откриват обекта. Ние от Cine Grand вярваме, че само пуканки не са достатъчни за клиентите. Трябва да са с голям размер и добро качество. Вашето Гранд Преживяване няма да е пълно ако не сте опитали хапка от храната или глътка от напитките, предоставяни в нашите кина. Гледането на филми винаги е била семейна или социална дейност и чудесно време за комуникация.

 • Още за обекта:. Понеделник — Четвъртък: ч — ч Петък — Неделя: ч — ч.
 • Работно Време:. Валидност на ваучера:.

Към офертата или виж подробности. В съответствие с философията на марката всеки Grand Cinema салон е с уникален дизайн, имайки предвид местните демографски особености и нуждите на потребителите. Добавяне на видео за обект. За онлайн резервации: www. Софийско, бул. Паметник на съветския войн - София. Коментирай символа, cine grand park center зали.

Оферти за нощувки наблизо

Спорт и забавление. Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор 27 бр. За отличното визуално възприятие, Cine Grand разполага със сребърни екрани за изключително качество на картината и уникален съраунд звук , който допринася за необикновеното преживяване.

Oкуражаваме нашите клиенти да споделят опита си от наши продукти или услуги, което ни помага непрекъснато да ги подобряваме.

Чрез добавяне на видео, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, че споделянето на филмовия момент. Ние вярва. Добави снимки Качи Откажи! Еднодневна екскурзия до Ямбол за Кукерландия - на 1 Март 1 бр. Други обекти наблизо.

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР (3D) (ДУБЛИРАН)

Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор 27 бр. Указания за получаване на потребителски точки. Не трябва да включват хора на фокус.

 • Софийско, бул.
 • Спорт и забавление.
 • Приемам общите условия.
 • Ние обичаме да ги глезим с богат избор от храни и напитки, за да задоволим всеки вкус.

Тренировка по катерене релефна карта на българия цени начинаещи с инструктор 27 бр. Не трябва да нарушава чужди авторски права. Кино Cine grand park center зали The Mall - София 21 преглеждания за последните 30 дни 6 6 снимки за обекта С най-добрите системи за озвучаване и дигитална прожекция осигуряваме на публиката представянето, предвидено от създателите на филма. Спорт и забавление.

Към офертата или виж подробности. Стена за катерене Стиска ли ти.

Оферти за хапване наблизо

Чрез добавяне на видео, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, както и с Общите условия за ползване на Опознай. Въвеждащ курс по катерене! Оферти за нощувки наблизо. Други селища наблизо:.

Посрещни Нова година в София. Cine Grand разполага и с многообразни предложения от напитки и храни за зрителядокато гледа филми. Стена за катерене Стиска ли ти.

 • Съботин 03.04.2020 в 05:04

  Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта.

 • Берин 06.04.2020 в 16:11

  Понеделник — Четвъртък: ч — ч Петък — Неделя: ч — ч. От дизайна до сигурността, от почисването до храните и напитките, от класациите до поддръжката, изискванията и удобството на клиента винаги е на първо място при вземането на всички решения.

 • Луливера 08.04.2020 в 00:49

  Facebook страница. Залата разполага с VIP бар с разнообразни предложения от напитки и храни, което допълнително допринася зрителите да усетят отново любимия домашен уют и едновременно с това да се забавляват с приятели и близки, докато се наслаждават на новото кино изживяване.