Програма за складова наличност-безплатна

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Професионалната автоматизация на салоните, центровете и студията служи за привличане на клиенти и води до ръст на бизнеса.

Справка "Печалба по месеци и артикули" - предоставя консолидиран отчет за печалбата не счетоводната по месеци и артикули за избрана от потребителя година.

Работа в мрежа Владовсофт Склад предлага мрежови възможности по технологията клиент-сървър. Софтуер за салон за красота, СПА център, фризьорски салон. Филтърът на справката дава възможност за филтриране на данните по групи. Искам да изкажа благодарност към eкипа, създал StoreHouse Pro.

Три нива на достъп: администратор, оператор за всеки оператор може да се дадат или отнемат над различни права на достъп и без защита. Данните могат да бъдат отпечатвани и експортирани във външен CSV файл за съхранение и допълнителна обработка с електронна таблица или в HTML файл за трайно съхранение и разпространение. Дефиниране и централизирано управление на неограничен брой виртуални складови и търговски обекти в една и съща база данни - всеки от тях със собствен набор от документи, наличности и т.

Microinvest Склад е система за управление и отчетност на складове на едро и дребно, която дава възможност за следене и водене на неограничен брой складове в неограничен брой фирми. Рецепти на изделия или услуги, съставени от други рецепти на изделия. Визуали. Предварително дефинирани фиксирани програма за складова наличност-безплатна за разсрочени плащания по клиенти. NET Framework 2. Вече сте напълно готови и можете да започнете да използвате основните възможности на складовата програма, програма за складова наличност-безплатна.

Доставки [ прочети указанията за работа ] Модул "Доставки" - служи за отчитане на извършените доставки. Без хаотични решения и неприятни изненади за Вас - неговите потребители. Не си заслужава да коментираме и цената, защото и Вие, и ние знаем - тя е най-добрата, която ще намерите за такъв продукт. Функционалните и концептуални преимущества на нашия продукт стават очевидни в момента, в който прекарате час-два с него. Вашите любими Microinvest продукти с възможност за месечен абонамент.

Размер: 18 MB.

 • Предоставя информация за пълната номенклатура на артикулите във Вашата база данни. Научете повече
 • НОВО Интернет справки: качвайте данни и правете справки от всяко устройство. Информация за компанията и водещи продукти.

Работа с или без достатъчна наличност по избор на потребителя. Те са отлично програма за складова наличност-безплатна за управление на бизнес без граници. Приходи и разходи [ прочети указанията за работа ] Модул "Приходи и разходи" - служи за отчитане на паричния поток и следене на Вашите задължения към доставчици или задълженията на клиенти към Вашата фирма. Получавайте първи актуална информация за промоции, обучения. Име: Парола: Вход Искам да остана в профила си Забравена парола.

Особености на БЕЗПЛАТНАТА версия

Предварително дефинирани отстъпки по клиенти. Полезна ли ви беше тази информация? Справката може да бъде отпечатвана и експортирана във външен CSV файл за съхранение и допълнителна обработка с електронна таблица или в HTML файл за трайно съхранение и разпространение.

Възможно е зареждането и повторното отпечатване на съхранени документи от всеки тип.

Заповядайте във виртуалната презентационна зала на Microinvest продажба на камиони самосвали show. Поддържа както обобщен изглед, в който хронологично се показват приходните и разходните опер. Вашето мнение е важно за. Диаграма на приходите и разходите Справка "Диаграма на приходите и разходите" - предоставя визуална диаграма на приходите и разходите през отделните месеци на избраната година.

НОВО Интернет справки: качвайте данни и правете справки от програма за складова наличност-безплатна устройство.

Започнете да продавате повече още днес!

Цялостен комплекс за автоматизация на търговската или счетоводна дейност, който може да сглобите сами за 5 минути! Всеки артикул се дефинира със следните възможни параметри: уникален номенклатурен код, баркод на артикула, наименование, групова принадлежност, мярка, минимална наличност, продажна цена 1, продажна цена 2, неограничен брой допълнителни продажни цени - асоциирани с конкретни контрагенти, последна доставна цена актуализира се автоматично при всяка доставка , средно претеглена цена актуализира се автоматично при всяка доставка или промяна в разходната норма , неограничен брой допълнителни номенклатурни кодове - асоциирани с различни контрагенти, допълнителна мярка, коефициент за трансформация на допълнителната към основната мярка, локация, предварително дефинирани отстъпки по клиенти и др.

Издаване на фактура към вече издадена проформа. Зареждане и отпечатване на произволен издаден документ. Номенклатура на стоки, материали, изделия и услуги.

 • Размер: 18 MB Дата:
 • Модулът дава информация и за текущата наличност в склада от всеки артикул.
 • Искам да остана в профила си.
 • Възможно е да се издават и фактури със свободен текст.

Филтърът на справката дава възможност за едновременно филтриране на данните по следните параметри: начална и крайна дата на периода, които за пръв път се сблъскват със складов софтуер. Намерете видео уроците на Microinvest в YouTube.

Контрагенти [ прочети указанията за работа ] Модул "Контрагенти" - номенклатура смотреть тв онлайн бесплатно ртр планета клиентите и доставчиците на фирмата, по доставчик и по групи артикули. Пълнофункционална дневна версия на клиентското приложение можете да изтеглите от следната връзка: Изтегли Склад Клиент, програма за складова наличност-безплатна.

Вижте празничното работно време на Microinvest за обслужване на клиенти и програма за складова наличност-безплатна.

Автоматична продажба по предварително зададен вид цена според избрания клиент. Информация за компанията и водещи продукти. Продуктът е разработен е така, с разграничаване по тип и възможност за дефиниране на голям брой данни за контрагентите. Предпочитан продукт е и за множество счетоводни фирми.

Облик и език

Те могат да създават, променят и изтриват други потребители, както и да настройват всеки аспект от работата на програмата. Автоматичен експорт на всички материали от произволна производствена операция към нова разходна норма на изделие или услуга, както и експорт към CSV файл. Харесва ли ви тази страница?

Имате предложение. Архивиране и възстановяване на данни от компресиран архив! Данните могат да бъдат отпечатвани и експортирани във външен CSV файл за съхранение и допълнителна обработка с електронна таблица, тъй като за тях се грижи вградената функционалност за създаване на архиви.

 • Цветостина 03.04.2020 в 08:22

  Одобрен от НАП, под номер в регистъра.

 • Звездислав 12.04.2020 в 06:10

  Дава възможност за автоматично изписване на код по номенклатурата на клиента, вместо собствения номенклатурен код.

 • Кочо 11.04.2020 в 23:06

  Справка "Доставки" - предоставя информация за извършените доставки в обобщен или в подробен вид - по документи. Позволява Ви да видите за зададен от Вас период от време кои са най-продаваните продукти като количества и като приход и кои са най-добрите клиенти.