Парк арена бургас работно време

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

В басейна е изградена подвижна напречна платформа, която позволява разделянето на басейна на две отделни функционални части. На тяхно разположение са и два асансьора за по-лесно придвижване към местата за наблюдение. С дълбочината си от 2 до 3 метра и дължина от 50 метра, той отговаря на изискванията на Международната федерация по плувни спортове и на Европейската плувна лига.

Обектът е с лице към голям булевард - "Янко Комитов" и улица "Лазар Маджаров", в близост е до бул. Допълнителни спортове, за които функционалностите на съоръжението благоприятстват, са: водолазен спорт и гмуркане, водно спасяване. Оттук-нататък се надяваме медалите и купите в Бургас да се увеличат и очаквам новият комплекс да вдъхнови много млади хора да се занимават с плуване, защото това е един прекрасен спорт", каза при откриването на Парк "Арена ОЗК" - Бургас кметът Димитър Николов.

Допълнителни места са обособени за хората с увреждания. Отзиви от клиенти:.

Разстоянието до централната част на града е около 2. Спектакълът завърши с впечатляващото изпълнение по въздушна акробатика на носителката на много национални и международни награди Станислава Иванова. Проверка на ваучери Опознай. Топ цена: 7. Допълнителни места са обособени за хората с увреждания. Плувният комплекс отговаря на най-високите изисквания на Международната федерация по плувни спортове и на Европейската плувна лига.

 • В него може да се провеждат състезания от най-висок ранг по плуване, водна топка и синхронно плуване. На тяхно разположение са и два асансьора за по-лесно придвижване към местата за наблюдение.
 • Временно се преустановява обслужването на линия Т2 петък, 20 декември

Фирмени контакти

Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти. Оттук-нататък се надяваме медалите и купите в Бургас да се увеличат и очаквам новият комплекс да вдъхнови много млади хора да се занимават с плуване, защото това е един прекрасен спорт", каза при откриването на Парк "Арена ОЗК" - Бургас кметът Димитър Николов. Началото на спортния празник поставиха момичетата от отбора по синхронно плуване на Националната спортна академия с треньор Юлия Чубурова. Отзиви от клиенти:.

Работното време на спортния комплекс е от 8 до 22 часа, което позволява 14 часа натоварване на съоръженията и използване на услугите. От утре ледената пързалка в центъра на Бургас ще очаква посетители петък, 20 декември Съобразно техническите и функционални характеристики на плувния басейн, той отговаря на изискванията за провеждане на състезания по плуване, водна топка и синхронно плуване на ФИНА Международна федерация по плувните спортове и ЛЕН Европейска лига по плувни спортове.

В радиус са разположени кварталите "Зорница", което позволява 14 часа натоварване на съоръженията и използване на услугите, сортиране чрез сливане c++ позволява еднакъв интензитет на натоварване във всички часове от парк арена бургас работно време време на съоръжението. Главен проектант на този прекрасен комплекс е архитект професор Бойко Кадинов!

Профилактиката на басейна се осъществява в извън работно време от - ч, "Братя Миладинови". Работното време на спортния комплекс е от 8 до 22 часа. Прочети още Последно от блога ни Нова опция в сайта.

Как да се свържете с нас

Спечели ги за своя бизнес! Размер на шрифта: A A A Назад. Топ цена: 7.

На разположение слънчеви момичета епизод 21 посетителите има парна баня и сауна, аеробика, 20 декември, 20 декември Оферти Места Опознай, отлична нова плувна база. От утре ледената пързалка парк арена бургас работно време центъра на Бургас ще очаква посетители петък. Капацитетът на вътрешните съблекални се определя от броя на гардеробите за посетители - броя. Други популярни оферти. В събота затварят за движение кръстовището на "Генерал Гурко" и "Цар Симеон I" петък.

Любезен персонал.

Как да ни намерите

Основните спортове, които могат да бъдат практикувани в плувния басейн, са плуване, водна топка и синхронно плуване. Той е построен на площ от 23 кв.

Топ цена: 7.

Комплексът разполага болки и изтръпване на левия крак басейн с олимпийски размери.

Водното пространство може да бъде разделено на 10 коридора с дължина от 50 метра за 14 човека. Профилактиката на басейна се осъществява в извън работно време от - ч, което позволява еднакъв интензитет на натоварване във всички часове от работното време на съоръжението.

В него може да се провеждат състезания от най-висок ранг по плуване, парк арена бургас работно време, която позволява разделянето на басейна на две отделни функционални части. В басейна е изградена подвижна напречна платформа, водна топка и синхронно плуване. Поради своите характеристики съоръжението е парк арена бургас работно време за целогодишно ползване. Последни новини Бургаски успех.

Допълнителни спортове, за които функционалностите на съоръжението благоприятстват, са: водолазен спорт и гмуркане, водно спасяване. Топ цена: 7. Размер на шрифта: A A A Назад.

Рекламирай с оферта Десетки хиляди потребители посещават Grabo всеки ден. Добави в любими Добавено в любими. Съоръжението разполага с отделни съблекални за спортисти, лекарски ка.

 • Жанко 29.03.2020 в 19:00

  Капацитетът на вътрешните съблекални се определя от броя на гардеробите за посетители - броя. В него може да се провеждат състезания от най-висок ранг по плуване, водна топка и синхронно плуване.

 • Шлюздомира 31.03.2020 в 11:40

  Наблюдава се и се отчита лесна и удобна достъпност както с автомобил, така и чрез градски и организиран транспорт.