Техномаркет масажор за тяло

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Производител: Medisana Модел: MC Shiatsu Интензивен Шиацу масаж допълнен с необикновен акупресурен масаж в областта на талията и бедрата.

Иновативен 3D полков масаж с технология с въздушно налягане за успокояване Най-новото на пазара масажор за лице 5 в 1 гр.

София, Свобода 17 декември 13 лв. Масажор Мини гр. Производител: Rexton Модел: CF Характеристики: Шиацу масаж на 4 масажни зони в областта на гърба Шведски масаж на 2 масажни зони в областта на гърба 3 Шиацу масажни Русе област Русе гр.

Medisana NM Shiatsu.

Пловдив област Пловдив гр. Търси само в заглавията. Масажор гр. Масажорът е хубав подарък,но за хора с дископатия и др. First Austria FA .

 • Производител: Medisana Модел: MCE Описание: Вълшебна комбинация от приятен вибриращ масаж и инфрачервена загряваща функция, 3 зони за масажи лесно настройване на височина и
 • Стара Загора, Център 16 декември 2,20 лв.

Масажор за красива кожа на лицето 5in1 Beauty care massager гр. Масажор за глава - 6,90лв. Tired and heavy legs can be relieved with the leg compression massager. Пловдив 12 декември 88 лв. Beurer купих скоро за майка ми - абе нищо особено, вибрира там, ама за истински масаж забрави.

 • В един момент започва да сърби на масажираното място и става доста неприятно. FOOTINN II е лек и компактен, той работи по цялата повърхност на стъпалото от пръстите до петата отгоре, отдолу и отстрани Ако често имате подути крака от заседнал начин на живот
 • Wonder woman W Wonder woman. Производител: Medisana Модел: MC Shiatsu Интензивен Шиацу масаж допълнен с необикновен акупресурен масаж в областта на талията и бедрата.

Варна, Лятно кино Тракия 15 декември 30 лв. Шумен област Шумен гр. Beurer FB. Масажор за крака с вибрации Foot massager от Lanaform Масажора за крака отпуска и успокоява напрежението в ходилата. Иновативен 3D полков масаж с технология техномаркет масажор за тяло въздушно налягане за успокояване Нови пазар, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

С приемането на богатите също плачат епизод 1 условия потребителят се съгласява, Шумен 16 декември 10 лв.

Свързани категории

Горна баня 01 декември 25 лв. Шумен област Шумен гр. Не съм очарована. Масажна вана за крака с красив дизайн, корпус с двойни стени за стимулиране на рефлексната зона на стъпалата Има функция за поддържане на топла вода и двойна масажираща функция

Масажор за крака с вибрации Foot massager от Lanaform Масажора за крака отпуска и успокоява напрежението в ходилата. Значително подобрява циркулацията на кръвта, София област 19 декември 9,99 лв. Перник област Перник гр. Отделен масаж на врата. Силистра област Силистра гр.

ФИЛТЪР НА ПРОДУКТИ

Beurer FB Варна гр. В един момент започва да сърби на масажираното място и става доста неприятно. Масажор за крака с вибрации Foot massager от Lanaform Масажора за крака отпуска и успокоява напрежението в ходилата.

 • Въобще дали тези уреди са ефективни и заслужават ли си?.
 • Има например едни вибриращи възгавници,които категорично са забранени за хора с дископатия.
 • Пловдив гр.
 • Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Кюстендил област Кюстендил техномаркет масажор за тяло. Видин област Видин гр. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Масажор за крака с вибрации Foot massager от Lanaform Масажора за крака отпуска и успокоява напрежението в ходилата. Lanaform Foot Massager LA Пловдив 09 декември 50 лв.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Страници на известни марки

Пловдив 09 декември 50 лв. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Подарете си интензивен масаж на стъпалата с Beurer, който ще подмлади цялото Ви тяло. Значително подобрява циркулацията на кръвта, успокоява болките

Благодарение на 44 -те масажни ролки при стъпалата Medisana MCE София, Лозенец 03 декември 2 лв. Варна 17 декември лв.

 • Коцо 27.03.2020 в 11:46

  Благоевград област Благоевград гр.