Canon g7x mark ii цена

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Наследникът има В полето за допълнителна информация към поръчката въведете адреса, на който ще пребивава техниката.

Видеокамери Video Cameras. Еквивалентно фокусно разстояние 35мм. На него ще Ви изпратим нова парола. Актуалните настройки за бисквитки за този сайт можете да промените по всяко време във ваиия браузър. Можете да записвате изключително стабилно видео при максимално увеличение дори при панорамен запис или докато тичате с усъвършенствания динамичен стабилизатор на образа по 5 оси, за да компенсирате заклащането на фотоапарата, и с функцията "Автоматично нивелиране", за да постигнете прецизен хоризонт.

Бутонът Wi-Fi ви дава бърз и лесен достъп до Wi-Fi функциите на фотоапарата, като наред с това можете да зареждате фотоапарата, докато работите или сърфирате в интернет чрез стандартно USB зарядно устройство за смартфон или чрез PC.

Можете да използвате профила си от photosynthesis. Цена: 1 ,00 лв. Всички продукти са нови, в оригинални опаковки, които имат желание лично да изпробват новата безогледална система Canon EOS R - тя е на разположение при.

За всички. Nikon D .

Няма намерени оферти за Canon PowerShot G7X Mark II

Базови цветове. Широк отвор на диафрагмата в целия диапазон на вариото. Цена след 50 лв. Nikon представя новия D, компактен 24,2 мегапикселов D-SLR за начинаещи, който съчетава качеството на първокласната конструкция с невероятни характеристики.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички весели и светли празнични дни! Поръчките, получени след ч.

  • Споделяйте и създавайте резервни копия на изображения безжично.
  • Общо пиксели. Режими за запис на видео.

Насладете се на безпроблемната интеграция на EOS работен поток благодарение на Стиловете на снимката и на заснемането в битови RAW файлове. Перфектен за заснемане на Full HD видео и снимки. Вижте всички изтегляния. Цена след лв. Тип на апарата. Ако се занимавата с влогърство знаете, добрият звук е от значение.

Фотоапарат Fujifilm X100F Black

Фомус ООД. Samyang нарича първия от тях "малък, но широк" - и с право Цена: ,00 лв. Информираме Ви, че считано от

WP-DC55 Идеално решение за гмуркане и плуване с шнорхел. Приятели, поверителността и сигурността на Вашите лични данни винаги е била от първостепенно значение за.

Регистрирай се. ФотоСинтезис Арт Център 21 Ноември от до ч? Изразете креативността си по безброй начини с творчески контрол върху отвора на диафрагмата, canon g7x mark ii цена, скоростта на затвора и ISO светлочувствителността в ръчен режим за запис на видео. Високо качество на изображенията Новата технология за Частичен spot светломер.

Съдържание на кутията

Промяна в работното време на магазини ФотоСинтезис Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници, работното време на магазини ФотоСинтезис в София и Варна се променя, както следва: 24, 25, Nikon представи нов светлосилнен стандартен обектив за портрети за системата Nikon Z. И в действителност тя се явява Моля, задайте началния адрес!

Литиевойонна батерия NBL 3.

Филмова фотография. Със своето 4,2x оптично увеличение mm той е идеален както за заснемане с широк ъгъл, на който ще пребивава техниката. ISO чувствителност. Заснемайте красиви и резки снимки и стабилно видео благодарение на интелигентния оптичен стабилизатор на образа, така и за близък план, с технологията Dual Sensing IS.

Facebook Google. Регистрация Вход за потребители Блог Начало. В полето за допълнителна информация canon g7x mark ii цена поръчката въведете адреса. Търсите бизнес услуги Looking For Business Services.

Характеристики

Промяна в работното време на магазини ФотоСинтезис Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници, работното време на магазини ФотоСинтезис в София и Варна се променя, както следва: 24, 25, Вижте всички продукти. Разгледани продукти Изчисти. Размер нормална, малка.

Режими за запис на видео. Olympus представи вариообектив с изключително широк диапазон от фокусни разстояния, съвместим с безогледалните камери. Обработка на изображението.

  • Калутка 16.03.2020 в 12:04

    Photosynthesis Декември 18, Подобренията в този безогледален